Card image

Vanguard VEO Range T48 Tactical Backpack

Vanguard VEO Range T48 Tactical Backpack är den största ryggsäcken (med riktigt hög lastkapacitet) i Tactical Backpack-serien. Det är en mycket mångsidig ryggsäck, som inte bara kan användas för professionellt fotobruk utan lika gärna användas av bergsklättrare, hikers, fågelskådare eller andra, som värdesätter en ergonomisk och funktionell ryggsäck utöver det vanliga. Ryggsäcken är kraftigt vadderad, med flyttbara avdelare, som gör det möjligt att anpassa väskan efter sin egen utrustning och önskemål. Ryggsäcken har en mycket smart design och öppnas primärt från ryggsidan istället för framsidan. Det gör det möjligt att öppna ryggsäcken på marken utan att ryggsidan blir smutsig. Det finns också snabbåtkomst via sidan, som gör att du kan komma åt utvalt utrustning utan att behöva ställa ner ryggsäcken på marken.

Card image

Bilden: Vanguard VEO Range T48 Tactical Backpack.

Card image

Vanguard VEO Range T45 Tactical Backpack

T45M är mellan-storleken i Veo Range Tactical backpack-serien. Lagom storlek för t.ex en systemkamera (eller en större spegellös systemkamera), 4-5 objektiv (upp till 200mm/f2.8), en 13" laptop och ett kamerastativ. Topptestad av ePhotozine (*****) och Gold Award.

Card image

Ryggsäckarna i Veo Range Tactical backpack-serien är utrustade med fästen för "Molle-systemet", som gör det möjligt att fästa t.ex kabinhakar och utrustning på utsidan.

Card image

Bilden: Vanguard VEO Range T48 Tactical Backpack.

Card image

Vanguard Veo Adaptor R48 GY Backpack

Vanguard Veo Adaptor R48 GY Backpack är en mycket modern och elegant fotoryggsäck, med öppning av ryggsäcken via ryggen (för maximal säkerhet), men även toppåtkomst vid behov och tillgång till ett integrerat USB-uttag* (för smidig laddning av t.ex kamera eller smartphone). En riktigt funktionell och slimmad fotoryggsäck, som rymmer t.ex en Pro DSLR kamera, 6-8 objektiv (upp till 400mm F2.8/, 500mm/f4 eller 150-600mm zoom), en kamerablixt, fototillbehör och en 16” Macbook dator. Ryggsäcken har blivit topptestad av flera tidningar och sajter och utsedd till vinnare av Photography News Awards 2021 och omdömet "Bästa fotoryggsäcken"

Card image

Vanguard kan erbjuda en mängd olika fotoryggsäckar för t.ex kameror och drönare. illustrativ bild.

Card image

Vanguard Veo Adaptor R48 BK Backpack

Vanguard Veo Adaptor R48 BK har blivit topptestad av flera tidningar och sajter och utsedd till vinnare av Photography News Awards 2021 och omdömet "Bästa fotoryggsäcken".

Card image

Vanguard är ett etablerat varumärke, som grundades redan 1986 i USA och har funnits över 30 år i fotobranschen. De tillverkar och designar bland annat kamerastativ, fotoväskor, kikare och fototillbehör i egna fabriker med över 1000 anställda. Tack vare att såväl forskning, utveckling, produktion och kvalitetskontroll sköts av företaget, så har de full kontroll över hela processen och kan erbjuda produkter, som uppfyller mycket höga krav på funktion, design och hållbarhet. Vanguard har ett mycket starkt fokus på att tillverka produkter med mycket hög kvalité, vilket har belönat företaget med en rad utmärkelse från Technical Image Press Association (TIPA), the Reddot Design Award, iF Design Award, the Industrial Designers Association of America, Gmark och andra respekterade organisationer. Välj produkter från Vanguard när du inte vill kompromissa med kvalitén.

Card image

Vanguard Alta Sky 45D Backpack

Vanguard Alta Sky 45D Backpack är en mycket funktionell och flexibel fotoryggsäck, med innovativ uppdelning av utrymmet och med smarta åtkomstpunkter sätter en ny standard för professionella fotoryggsäckar.

Card image

Vanguard Alta Sky 51D Backpack

Vanguard Alta Sky 51D Backpack blev testvinnare i Reddot Award 2017. Perfekt ryggsäck för drönare eller för en större kamerautrustning.

Card image

Vanguard Alta Sky 53 Backpack

Vanguard Alta Sky 53 Backpack är en mycket funktionell och flexibel fotoryggsäck, med stor lastkapacitet och smarta åtkomstpunkter som sätter en ny standard för professionella fotoryggsäckar.

Card image

Vanguard Alta Sky 68

Vanguard Alta Sky 68 är den ultimata ryggsäcken för tung och skrymmande fotoutrustning, speciellt utformad för att innehålla ett superteleobjektiv upp till 800 mm (f/5.6) med påmonterad systemkamera, så att man snabbt kan lyfta upp kameran med objektivet direkt ur ryggsäcken. Ryggsäcken har imponerande stor lastkapacitet, då ryggsäcken rymmer dessutom (upp till) 7 extra objektiv (eller personligt utrustning) och en 16" laptop. Ryggsäcken ingår i Alta-serien, vilket är Vanguards "Top of the range"-serie med inriktning mot proffs och seriös användning. ".

Card image
Vanguard Alta Sky 68 har blivit topptestad av ephotozine med betyget 4,5 stjärnor av 5 möjliga och omdömet "Stark rekommendation
Card image

Vanguard Vesta Aspire 41 Backpack

Vanguard Vesta Aspire 41 Backpack är en stilren och funktionell ryggsäck, som ger ett bra skydd åt din kamerautrustning. Riktigt bra pris!

Card image

Vanguard Veo Adaptor S41 BK Backpack

Vanguard Veo Adaptor S41 BK Backpack är en mycket slimmad, ultrakompakt och lätt fotoryggsäck i modern design med tillgång till ett integrerat USB-uttag* (för smidig laddning av t.ex kamera eller smartphone). Ryggsäcken har ett "Daypack-utrymme", som öppnas från ovansidan och ett huvudfack som öppnas via sidorna istället för via ryggen.


Vanguard SwedenImportör för Sverige (Sweden):
PHOTAX P. Arvidsson Foto AB
www.photax.se
0481-14620


©2021-2023 Vanguard Sweden
Reservation för konstruktionsändringar, textfel och typografiska fel.