Regnskydd för kameror.

Var rädd om din kamerautrustning - Använd ett profesionellt regnskydd från Vanguard.
Vanguard ALTA Rain Cover finns i fyra olika storlekar (S, M, L och XL) och säljes styckvis.
Storlek För t.ex ... (eller motsvarande storlek)
St.ex en systemkamera med 24-70mm f/2.8 objektiv eller 18-135mm.
Mt.ex en systemkamera med 70-200mm f/2.8 objektiv
Lt.ex en systemkamera med 400mm teleobjektiv.
XLt.ex en systemkamera med 600mm teleobjektiv.


Card image

Vanguard ALTA RC Rain Cover är en serie praktiska och professionella regnskydd för din kamerautrustning. Regnskydden kan också användas som skydd mot t.ex sand. Nästan hela systemkameran syns igenom den transparenta plasten (TPU) på regnskyddet, vilket gör det enkelt att både hantera kameran och betrakta kamerans bildskärm. Regnskyddet har dessutom kardborre-öppningar, som gör det möjligt att komma åt kamerans reglage och knappar med fingrarna. Det går också använda regnskyddet när systemkameran är monterad på ett kamerastativ eller enbenstativ (Monopod). Regnskyddet viks ihop och förvaras i medföljande påse när det inte används. Vanguard ALTA RC regnskydd finns i fyra olika storlekar (S, M, L och XL) och säljes styckvis.

Card image

Vanguard ALTA RCL Rain Cover (S)

Vanguard ALTA RCS Rain Cover (Small) är ett praktiskt regnskydd för t.ex en systemkamera med 24-70mm f/2.8objektiv (eller 18-135mm eller motsvarande storlek).

Card image
Nästan hela kameran syns igenom den transparenta TPU-plasten på regnskyddet, vilket gör det enkelt att både hantera kameran och betrakta kamerans bildskärm.
Card image

Vanguard ALTA RCL Rain Cover (M)

Vanguard ALTA RCM Rain Cover (Medium) är ett praktiskt professionellt regnskydd för t.ex en systemkamera med 70-200mm f/2.8 objektiv (eller motsvarande storlek).

Vanguard ALTA RainCover
På regnskydden från Vanguard finns det en praktisk "tillbehörsficka" för smidig åtkomst av t.ex minneskort mm.
Var rädd om din kamera. Skydda den mot regn och snö.
Vanguard ALTA RCL Rain Cover

Vanguard ALTA RCL Rain Cover (L)

Vanguard ALTA RCL Rain Cover (Large) är ett praktiskt professionellt regnskydd för t.ex en systemkamera med 400mm teleobjektiv (eller motsvarande storlek).

Regnskydd för kameran
Regnskydd

Vanguard ALTA RCL Rain Cover (XL)

Vanguard ALTA RCXL Rain Cover (Extra Large) är ett praktiskt professionellt regnskydd för t.ex en systemkamera med 600mm teleobjektiv (eller motsvarande storlek).

Card image
En fördel med regnskyddet är att det går även att använda när kameran är monterad på ett kamerastativ eller enbenstativ (Monopod).Vanguard SwedenImportör för Sverige (Sweden):
PHOTAX P. Arvidsson Foto AB
www.photax.se
0481-14620


©2021-2023 Vanguard Sweden
Reservation för konstruktionsändringar, textfel och typografiska fel.