Vanguard Endeavor L 263 AGM Shooting tripod

Vanguard Endeavor L 263 AGM Shooting tripod

Vanguard Endeavor L 263 AGM Shooting tripod är ett extremt stabilt aluminiumstativ med Endeavor GM-70 Shooting Support för skytte och jakt. Stativet har en integrerad kulled (Veo LVL-60), vilket gör det möjligt att snabbt rotera 360° och tilta vapnet upp till 15 grader vid målföljning. Stativet levereras komplett med Vanguard Endeavor GM-70 Shooting Support, som är ett mycket stabilt och robust vapenfäste (rifle mount) med Arca-Swiss kompatibelt Dovetail-fäste och 3/8" gänga i botten. Vapenfästet har ställbar bredd mellan 30-70mm och passar de flesta gevär på marknaden. Låsning av klämman sker via en ergonomisk låsratt. Max belastningen för vapenfästet (GM-70) är imponerande 25 Kg.

Vanguard Endeavor L 263 AGM Shooting tripod

Vanguard Endeavor L 263 AGM Shooting tripod med Endeavor GM-70 Shooting Support för skytte och jakt.

Vanguard Endeavor GM-70 Shooting Support

Vanguard Endeavor GM-70 Shooting Support

Vanguard Endeavor GM-70 Shooting Support är ett optimalt hjälpmedel för jägare och skyttar, som eftersträvar mycket hög precision och träffsäkerhet. Vapenfästet placeras på t.ex ett stabilt stativ, med kulled och snabbfäste som klarar vapnets vikt. Det blir en betydligt stabilare plattform än andra typer av skjutstöd. Vapenfästet har stora gummerade anläggningsytor, bergfast låsning och en klämbredd mellan cirka 30-70mm. På undersidan av vapenfästet finns ett Arca-Swiss kompatibelt Dovetail-fäste, samt 3/8" gänga. (Fyllnadsskruv för 1/4" gänga finns som tillbehör)
Card image

BUTIK NYBRO

Välkommen till vår lagerbutik i Nybro. (Lagerbutiken har normalt öppet måndag-fredag. Långväga besökare bör ringa innan då butiken ibland kan ha avvikande öppetider.) telefon: 0481-14620
PHOTAX Lagerbutik ligger på Långgatan 21 i centrala Nybro, cirka 3 mil väster om Kalmar i Småland.
Vanguard

Vanguard Porta-Aim U

Vanguard Porta-Aim U är en ny variant av Porta-aim med klassisk klyka. Det är ett stabilt och mycket snabbjobbat skjutstöd, med snabbjustering av höjd och 360° rotering av skjutstödet. Porta-Aim är ett perfekt skjutstöd att använda vid inskjutning av vapen, jakt eller skytte. Robust konstruktion, med stativben och pelare i aluminium. Skjutstödet har en gummerad klyka, som ger bra grepp och tyst anläggning.
Vanguard Porta-Aim skjutstöd

Vanguard Porta-Aim

Vanguard Porta-Aim är ett mycket stabilt och 360° roterbart skjutstöd, med snabb justering av höjden. Porta-Aim är ett perfekt skjutstöd att använda vid inskjutning av vapen, jakt eller skytte. Porta-Aim är även utmärkt hjälpmedel för att hålla fast vapnet vid t.ex rengöring eller vid montering av kikarsikte. Skjutstödet är riktigt portabelt, med en transportlängd på bara 32cm och vikt på cirka 830g. Robust konstruktion, med stativben och pelare i aluminium. Skjutstödet har en U-formad kudde, som ger bra anläggningsyta mot stocken/ kolven. Kardborre-rem för att hålla fast vapnet på plats. Kudden kan användas lös. Kudden och stålplattformen kan användas på andra stativ med standard 1/4" gänga.

Vanguard Quest T62U Shooting Tripod 3in1

Vanguard Quest T62U Shooting Tripod 3in1

Vanguard Quest T62U Shooting Tripod 3in1 är ett mycket stabilt skjutstöd, som kan användas på tre olika sätt. Det kan användas som ett stabilt tre-benstativ (tripod), då man vill ha maximal stabilitet vid jakt eller skytte. Stativet ökar avsevärt chansen till fullträff vid jakt eller vid inskjutning av vapnet på skjutbanan. Det går även att använda stativet som ett Bipod, genom att man skruvar loss det tredje benet från stativet. Det avtagbara benet går även att använda separat som ett skjutstöd (Monopod / Skjutstav) tillsammans med U-klykan. Det är alltså tre olika typer av skjutstöd i en och samma produkt! med snabb justering av höjden. Porta-Aim är ett perfekt skjutstöd att använda vid inskjutning av vapen, jakt eller skytte. Porta-Aim är även utmärkt hjälpmedel för att hålla fast vapnet vid t.ex rengöring eller vid montering av kikarsikte. Skjutstödet är riktigt portabelt, med en transportlängd på bara 32cm och vikt på cirka 830g. Robust konstruktion, med stativben och pelare i aluminium. Skjutstödet har en U-formad kudde, som ger bra anläggningsyta mot stocken/ kolven. Kardborre-rem för att hålla fast vapnet på plats. Kudden kan användas lös. Kudden och stålplattformen kan användas på andra stativ med standard 1/4" gänga.

Gummerad Y-klyka, skjutstöd

Vanguard U-Yoke

Vanguard U-Yoke är en gummerad klyka till skjutstöd för gevär och avsedd att monteras på ett stativ, bipod eller enbensstativ (monopod). Klykan passar alla stativ och skjutstöd med 1/4" gänga. Gummerad yta som ger bra grepp och tyst anläggning. 1/4 gänga på undersidan.

Vanguard U-Yoke Klyka för jaktvapen

Stabilt skjutstöd (skjutkäpp) från amerikanska Vanguard som ökar chansen för fullträff. Klykan är gummerad för tyst anläggning av geväret.

Skjutstöd vid jakt

VEO2 SAM 264TR + U-YOKE Klyka

Ett mycket bra och stabilt skjutstöd från amerikanska Vanguard, som ökar chansen till fullträff vid jakt eller vid inskjutning av vapnet på skjutbanan. Klykan på U-Yoke är gummiklädd för ljudlös anläggning. Enbenstativet är teleskopiskt utdragbar (med ergonomiska vrid-lås) för snabb och smidig inställning av höjden, oavsett om du skjuter från stående eller sittande på huk. Tack vare konstruktionen med stativfoten (Tri-Feet) så får man betydligt bättre stabilitet på enbensstativet jämfört med traditionella skjutstöd. Foten har dessutom en integrerad och låsbar kulled, som gör det möjligt att "målfölja". Paketet består av en Vanguard u-Yoke klyka och ett Vanguard Veo2 SAM 264TR Monopod. Skjutstödet kan också användas för t.ex foto.

Vanguard U-Yoke Klyka för jaktvapen

Använd skjutstöd från Vanguard vid jakt.

Vanguard U-Yoke Klyka för jaktvapen

Stabilt skjutstöd.

Tack vare konstruktionen på Vanguard VEO2 SAM 264TR Monopod med en "Tri-Feet"-fot så får man betydligt bättre stabilitet på enbensstativet jämfört med traditionella skjutstöd.

Vanguard U-Yoke Klyka för jaktvapen

Det går även att fälla upp fötterna på enbensstativet (Monopod) enligt bilden ovan.

Sele för kikare

Optic Guard Binocular Harness

Vanguard Optic Guard Binocular Harness är en ergonomisk och bekväm kikarsele, som fördelar vikten av din kikare mellan ryggen och axlarna. Den ser även till att hålla kikaren mot kroppen, så att du slipper att ha den svängande runt halsen. Perfekt hjälpmedel att använda vid friluftsliv, fågelskådning eller jakt, då man vill kunna röra sig friare. Selen går att anpassa efter både kroppsform och kikare.
Lätt och kompakt kikare för jägare

Vanguard Vesta 8x42 Lightweight Binocular

Vanguard Vesta 8x42 Lightweight Binocular är en mycket bra och prisvärd kikare (med 8x förstoring), som ger en skarp och kristall klar bild med hög upplösning. Perfekt kikare att använda vid t.ex jakt, fågelskådning, marint och friluftsliv. Kikaren har en vattentät konstruktion (Waterproof & Fogproof) och riktigt bra optiska egenskaper (Hög ljustransmission och imfri). Linserna har avancerad antireflexbehandling (Vanguard MultiGuard® coating) för högre ljustransmission. Inställbart okular (+/- 4 dioptrier) efter synen. Kikaren levereras med lock, nackrem och fodral. Vikten är bara 600g.

Välbalanserat kikare vid jakt

Vanguard Veo ED 8x42 Carbon Binocular

Vanguard Veo ED 8x42 Carbon Binocular är en välbalanserad och lätt kikare (Premium ED-glas) i stark och robust kolfiberkonstruktion med gummering av "Mitsubishi Rubber Armour". Kikaren är 100% vattentät (IPX7 Waterproof/ Fogproof) och utformad för att klara extrema och utmanade vädersituationer. Kikaren har enastående optiska egenskaper (Premium ED-glas) och erbjuder enastående skärpa och färgkorrigering genom att minimera kromatisk aberration (färgblödning). Kikaren har fas-korrigerade Bak4-prismor och linser med avancerad antireflexbehandling för högre ljustransmission, vilket ger en mycket skarp och kristall klar bild med enastående upplösning.


Vanguard SwedenImportör för Sverige (Sweden):
PHOTAX P. Arvidsson Foto AB
www.photax.se
0481-14620


©2021-2024 Vanguard Sweden
Reservation för konstruktionsändringar, textfel och typografiska fel.